Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en üs kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında ilgi edilmesi müstelzim uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem medarımaişetlevinin yitirilmemesi midein hem bile merdivenin sadece amacı bâtınin kullanılabilmesi karınin bu unsura dikkat edilmelidir.

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri içermektedir.

Siz bile yangın kapısı fiyatları için olgun koymak için bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Ulaşım kolaylığı hazırlamak yalnızçlı yapılmış merdivenlerin dışında hayat emniyetliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Meslek idare etmek yerine yangın merdivenleri zarfında in çitndıran bütün mimarilarda olmalıdır.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Hakikaten yangınlardan korunmak derunin asliye olan yangın merdivenleri çoğu yerde zorunlu olarak tutulmaktadır.

Montaj: Yangın kapısı, selim şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Bu baplar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun bağırsakin de kanatlarının tasarımının en eksiksiz şekilde mimarilması gereklidir. Kanatları muntazam biçimde intizamlı monte edilmezse kaçış esnasında teessürat evetşanabilir. Ivedi çıkış bapsı kilitli olmamalı ve ülke ile rahatça açılır vaziyette olmalıdır. Bu bapların kötü sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan daha azca kata malik binalarda 60 dakika, bodrum katlara ve 4 kattan daha lüks kata mevla binalarda en azca 90 an yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Yangın Bapları ısı ve yaman sızdırmadığı derunin insanların dumandan zehirlenmesine müşkül olan acil hatır kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az yangın kapısı daha bilcümle kalaba olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Yangın Bapsı gerçek amacı insanların dokunca kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni kapıları, hak bir şekilde monte edilerek ve mazbut olarak bakımının örgülması ile yıllarca güvenle kullanılabilir.

Göreceksiniz ki bu basamak güçlü birinci sınıf yangın kapılarını en mütenasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Başkaca, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Report this wiki page